Wie we zijn en wat we doen

TAB Professional Lighting® is het exclusieve merk van importeur/fabrikant TOOL & BOX, een familiebedrijf sinds 1996. Zoals onze naam doet vermoeden, zijn we gestart met de verkoop van handgereedschappen en gereedschapskarren en -koffers.

Reeds in 2002 ontdekten wij de voordelen van LED-techniek toegepast in werkverlichting. Al snel breidden wij ons leveringsprogramma uit met diverse lampen. Als pionier op het gebied van LED werkverlichting vergaarden we veel kennis en ervaring en specialiseerden ons steeds meer in deze productcategorie.

Professionele werkverlichting

In 2006 zijn we gestart met de productie van professionele werkverlichting onder ons eigen label TAB, afgeleid van Tool And Box. Inmiddels bieden we met TAB Professional Lighting® een breed, innovatief portfolio voor professionals in sectoren zoals bouw, industrie, installatietechniek, automotive en agri.

TAB Professional Lighting® is uitsluitend verkrijgbaar via de fysieke en online vakhandel (technische groothandels en ijzerwarenvakhandel) in de Benelux en Duitsland. TOOL & BOX levert niet aan eindgebruikers.