Africa Eco Race Rally 2019

Ook dit jaar is TAB Professional Lighting® weer trotse sponsor van Van Velsen Rally Sport Team in de Africa Eco Race. Tijdens deze voor mens en machine loodzware woestijnrally gaat er wel eens iets mis. Door technische problemen moesten de monteurs de hele nacht werken om de racetruck ’s ochtends weer fris aan de start te  krijgen. En bij nachtwerk komen de professionele TAB werklampen natuurlijk heel goed van pas.  Zoals te zien in onderstaande video, maakte het team hierbij dankbaar gebruik van o.a. onze accu kolomlamp TAB87090 en de accu kofferlamp TAB87712.

Nachtwerk aan de truck na etappe 9 en een kijkersvraag

Etappe 9 heeft voor het eerst deze rally het team lastige technische problemen bezorgd en ze hebben daardoor pas als 1 van de laatste deelnemers de finish gehaald. Een afgebroken aandrijfstang maar ook een aansluiting op de turbo zorgde voor veel problemen. Dat betekent dat het voor het hele team nachtwerk is om de truck weer klaar te maken voor de tiende etappe.Maar dit gaf Rachel Rietveld wel de gelegenheid om aan Marco Siemons de kijkersvraag te stellen van Stefan Haakman

Geplaatst door Van Velsen Rally Sport op Vrijdag 11 januari 2019

Dakar Rally 2018

Naast Team Van Velsen in de Africa Eco Race 2018, maakte ook team Coronel – met de bekende tweeling Tim & Tom – gebruik van enkele van onze lampen tijdens de Dakar Rally 2018. In de onderstaande video staan 2 exemplaren van onze oplaadbare kolomlamp TAB87090 zichtbaar opgesteld tijdens het interview met Allard Kalff op RTL7.

Werk verlichten met TAB, ook in de barre woestijn!

TAB87090 tijdens de Africa Eco Race 2018. ©Van Velsen Rally Sport

TAB87090 tijdens de Africa Eco Race 2018.
©Van Velsen Rally Sport

TAB Professional Lighting® is trotse sponsor van Van Velsen Rally Sport Team en hun rallytruck ‘Het Blauwe Schatje‘ tijdens de Africa Eco Race 2018. De rally keert terug naar de oorspronkelijk Parijs-Dakar route door Marokko, Mauritanië en Senegal. Onderweg en tijdens bivak maken de monteurs dankbaar gebruik van diverse TAB werk,- loop,- zak,- en hoofdlampen zoals TAB87090 (foto), TAB87712, TAB4136, TAB42102, TAB69206.

Voor een impressie zie:
Facebook Van Velsen Rally Sport
Foto-album Facebook Van Velsen Rally Sport

Deelname EZ-Base

Per 01.07.2016 zijn wij als leverancier aangesloten bij EZ-base, hét digitale platform binnen de ijzerwarenvakhandel waar een schat aan artikelinformatie te vinden is. Gegevens en afbeeldingen van al onze producten zijn hier terug te vinden en te downloaden. Ideaal voor als u een actie in de folder wilt samenstellen of onze producten op uw webshop wilt plaatsen.