De nieuwe TAB2424 is een premium accu zaklamp. Achter de hoogwaardige acryl lens schuilt een krachtige Cree® Power-LED met 5 verschillende lichtstanden, inclusief stroboscoop en SOS-functie. De maximale lichtsterkte is 1100 Lm.

De lichtbundel kan, door het draaien aan de kop, traploos worden ingesteld van breed (flood) tot focus (spot). Bij volledige focus bedraagt de schijnafstand ruim 1 kilometer! Daarmee verander je de functie van de lamp in een handomdraai: van tactische zaklamp tot zoeklicht in handformaat.

De hoogwaardige aluminium behuizing (IP65) zorgt voor een optimale warmteafvoer en reduceert het totale gewicht. De aan-uitschakelaar is tevens een batterij-indicator die tijdig aangeeft wanneer de lamp opnieuw moet worden opgeladen via de afsluitbare USB-C poort.

Zeer compleet geleverd: inclusief 230V-adapter, 1m USB-C laadkabel, polskoord en een fraai afgewerkt nylon riemholster dat speciaal voor deze lamp is ontworpen.

Tot slot is er een set kleurenfilters (rood, groen, blauw) apart verkrijgbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld jagen, vissen of voor forensisch gebruik.

TAB2424 vervangt model TAB2423.