Krachtige oplaadbare bouw- en werklampen maken gebruik van ingebouwde accu-packs die vaak niet vervangbaar zijn wanneer deze defect raken. De lamp moet dan in zijn geheel worden vervangen. Onnodig en zonde, want de lamp werkt vaak nog omdat de leds langer meegaan dan het accu-pack.

Een verkorte levensduur is al met al slecht voor het milieu én voor de portemonnee.

Tijdens recycling moeten ingebouwde accu-packs uit de lamp worden verwijderd. Als dit te lastig gaat, wordt de lamp in zijn geheel weggegooid waardoor accu-packs onnodig in het milieu terechtkomen en voor extra vervuiling zorgen.

De TAB87130 heeft aan de achterzijde een vervangbare module die bestaat uit een accupack, oplaadpunt, aan-uitschakelaar en batterij-indicator. Koop een aparte module om langer op accu te kunnen werken, of een module te vervangen indien deze levensduur heeft bereikt of defect is. Is alleen het accu-pack defect? Ook deze kan los worden besteld en gemakkelijk in de module worden vervangen.

Dit alles draagt bij aan een langere productlevensduur, een efficiëntere recycling en een reductie van onze ecologische voetafdruk.
Met TAB87130 maakt u dus een groene keuze!